Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls levert ook tank indicatoren voor industriële toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in tank niveau-indicatoren voor de olie- en gasindustrie ook wel bekend als de petrochemische en procesindustrie.

ITT Controls heeft tank niveau-indicatoren die zowel accuraat als bijna onverwoestbaar zijn. De producten worden gebruikt in toepassingen binnen elk marktsegment waar een snelle visuele communicatie van de inhoud van de tank van het grootste belang is. Meeste tank level indicators werken zonder stroom, bij temperaturen tot 750 ° F (399 ° C) en bij drukken tot 4200 psi (290 bar).

Er zijn verschillende indicatoren beschikbaar. Waterniveau-indicatoren, tank niveau-indicatoren, magnetische niveau-indicatoren, vloeistofniveau-indicatoren, magnetische niveau-indicatoren, RV water niveau-indicatoren, ultrasone niveau-indicatoren, buisvormige niveau-indicatoren, draadloze watertank indicatoren en nog veel meer.

ITT Controls kan u helpen de juiste tank niveau-indicator die geschikt is voor uw toepassing te vinden. Er zijn vele merken in ons assortiment, zoals Robertshaw, Emerson, Danfoss, Siemens en McDonnell en Miller, die tank level indicatoren en accessoires hebben.

Neem contact op met onze sales afdeling via info@ittcontrols.nl. Verder kunt u kijken op onze website voor meer informatie.

Parker Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Parker Valves. Dit bedrijf wat al bijna 100 jaar bestaat is wereldwijd actief in de olie- en gasindustrie. Parker Hannifin is ’s werelds grootste producent van bewegings- en controlesystemen. Parker heeft een unieke positie in dit segment.

image content

Siemens

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Siemens in de olie en gas industrie. Als een van de weinige bedrijven levert Siemens op alle gebieden van de olie-en gasindustrie aparatuur en diensten. Siemens producten zijn hierbij uniek gepositioneerd.

image content

Viessmann Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Viessmann. De Viessmann group is een bedrijf wat inmiddels al bijna 100 jaar actief is op het gebied van verwarmingssystemen. Met 24 bedrijven  en verkoopactiviteiten in 74 landen is Viessmann internationaal actief.

image content

SIT Controls

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Sit voor de petrochemische- en procesindustrie. Sit’s uitrusting voor veiligheid, controle en regulering zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen. Men moet hierbij denken aan muur gemonteerde en vrijstaande ketels, kachels, open haarden, terrasverwarmers, wasdrogers, geisers en boilers, huishoudelijke kookplaat, zwembad verwarmingen, verwarmingssystemen voor recreatieve voertuigen en catering apparaten zoals ovens, friteuses en bain maries.

image content

Hydramotor

Hydramotor van ITT Barton of ITT General Controls biedt een breed gamma aan producten aan en is bekend onder andere van solenoïde kleppen. 100 jaar ervaring word gecombineerd met technologie. HydraMotor biedt u een grote selectie van 2, 3 en 4-weg solenoïde kleppen. Een solenoïde klep is het electromagnetische deel van de klep die bestaat uit een spoel. De kleppen van HydraMotor geleverd door ITT Controls zijn gemaakt om de meest veeleisende vloeistofregeling applicaties uit te voeren.

image content