Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls levert ook tank indicatoren voor industriële toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in tank niveau-indicatoren voor de olie- en gasindustrie ook wel bekend als de petrochemische en procesindustrie.

ITT Controls heeft tank niveau-indicatoren die zowel accuraat als bijna onverwoestbaar zijn. De producten worden gebruikt in toepassingen binnen elk marktsegment waar een snelle visuele communicatie van de inhoud van de tank van het grootste belang is. Meeste tank level indicators werken zonder stroom, bij temperaturen tot 750 ° F (399 ° C) en bij drukken tot 4200 psi (290 bar).

Er zijn verschillende indicatoren beschikbaar. Waterniveau-indicatoren, tank niveau-indicatoren, magnetische niveau-indicatoren, vloeistofniveau-indicatoren, magnetische niveau-indicatoren, RV water niveau-indicatoren, ultrasone niveau-indicatoren, buisvormige niveau-indicatoren, draadloze watertank indicatoren en nog veel meer.

ITT Controls kan u helpen de juiste tank niveau-indicator die geschikt is voor uw toepassing te vinden. Er zijn vele merken in ons assortiment, zoals Robertshaw, Emerson, Danfoss, Siemens en McDonnell en Miller, die tank level indicatoren en accessoires hebben.

Neem contact op met onze sales afdeling via info@ittcontrols.nl. Verder kunt u kijken op onze website voor meer informatie.

Rombach

ITT Controls levert ook producten van Rombach. De producten van Rombach zijn ontworpen om de tevredenheid van klanten te verhogen en om de totale kosten te verminderen. De meters zijn uniek geconstrueerd om nutsbedrijven net even dat stukje extra input te geven die ze nodig hebben.

Het unieke modulaire ontwerp van de producten van Rombach zorgt er voor dat aan individuele installatie behoeftes voldaan kan worden.

Producten van Rombach onderscheiden zich doordat ze allemaal modulair opgebouwd zijn en ingebouwde drukkranen hebben. Daarnaast hebben ze een vrije smering van de lager oppervlakken, 4-kamer ontwerp, AMR compatible en zijn ze sabotage bestendig.

De voordelen van Rombach producten die ITT Controls levert zijn hun compacte formaat, betere algehele esthetiek, minder lekpunten, eenvoudige bediening, flexibele leidingconfiguraties, lange levensduur, onderhoudsvrije werking en een kosten effectieve temperatuurvergoeding.

Naast aardgas kunnen Rombach producten ook aangestuurd worden door andere materialen. Laat u informeren door de verkoopafdeling welk product voor uw applicatie het meest geschikt is.

ITT Controls levert naast producten van Rombach vrijwel alle producten en onderdelen voor de petrochemische- en procesindustrie waaronder handmatige kleppen en filters, drukregelaars, vlinderkleppen, drukschakelaars, combinatie controles , elektronische vlamdetectie en controle, pilot branders en branders, verdere ontsteking- en regelapparatuur, thermo-elektrische beveiligingen, verwarming controllers Comfortbediening, meet-en testapparatuur en nog veel meer andere producten in de petrochemische- en procesindustrie.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accessoires van Rombach in de olie en gasindustrie neem dan contact op met de verkoop afdeling via info@ittcontrols.nl

image content

ITT Reznor

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Reznor. Dit merk heeft ruim 120 jaar ervaring in gasverwarming en ontwerpt en produceert verwarmingstoestellen voor commerciele en industriele toepassingen. ITT Reznor is inmiddels uitgegroeid tot leider in haar branche voor industriele verwarming, luchtbehandelingstoestellen, koelmachines, condensing units en rooftop units. In deze gebieden biedt ITT Reznor een volledig scala aan producten en componenten welke verkrijgbaar zijn via ITT Controls. ITT Reznor is inmiddels een divisie van Thomas & Betts Corporation welke wereldwijd actief is.

image content

ITT General Controls

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT General Controls. ITT General Controls is fabrikant van hoogwaardige en technologisch hoogstaande en op maat gemaakte oplossingen voor verschillende industrieen.

image content

Elco Oskamp

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Oskamp. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Oskamp zich mee bezig houdt.

image content

Danfoss

Danfoss is een wereldwijde speler en speelt een leidende rol in onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en de service van mechanische en elektronische onderdelen voor verschillende industrieen. Met hun brede productrange in de klimaatregeltechniek, aandrijftechniek, industrial automation, hoge-druk pompen en airconditioning krijgt ITT Controls vaak aanvragen voor het leveren van aparatuur en onderdelen.

image content