Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls - Tank level Indicators

ITT Controls levert ook tank indicatoren voor industriële toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in tank niveau-indicatoren voor de olie- en gasindustrie ook wel bekend als de petrochemische en procesindustrie.

ITT Controls heeft tank niveau-indicatoren die zowel accuraat als bijna onverwoestbaar zijn. De producten worden gebruikt in toepassingen binnen elk marktsegment waar een snelle visuele communicatie van de inhoud van de tank van het grootste belang is. Meeste tank level indicators werken zonder stroom, bij temperaturen tot 750 ° F (399 ° C) en bij drukken tot 4200 psi (290 bar).

Er zijn verschillende indicatoren beschikbaar. Waterniveau-indicatoren, tank niveau-indicatoren, magnetische niveau-indicatoren, vloeistofniveau-indicatoren, magnetische niveau-indicatoren, RV water niveau-indicatoren, ultrasone niveau-indicatoren, buisvormige niveau-indicatoren, draadloze watertank indicatoren en nog veel meer.

ITT Controls kan u helpen de juiste tank niveau-indicator die geschikt is voor uw toepassing te vinden. Er zijn vele merken in ons assortiment, zoals Robertshaw, Emerson, Danfoss, Siemens en McDonnell en Miller, die tank level indicatoren en accessoires hebben.

Neem contact op met onze sales afdeling via info@ittcontrols.nl. Verder kunt u kijken op onze website voor meer informatie.

Mercedöl

Sinds begin jaren zestig biedt Mercedol oplossingen aan particuliere klanten en aan grote industriële afnemers. Leveren en verzorgen van ketels en branders met een hoge energie-efficiëntie en schone verbranding zitten in de dienstverlening.

image content

Remeha Boilers

Remeha is is al sinds begin jaren 50 actief op het gebied ketels voor centrale verwarming. Naast ketels voor vaste brandstoffen ging Remeha ook over op het fabriceren van atmosferische (staande) gasketels, wandgasketels, HR-ketels, oliegestookte ketels,  gasketels, overdruk ketels en overdrukketels met voorzetbrander voor olie en/of gas. ITT Controls levert produkten en onderdelen van Remeha.

image content

Piezo Ignition

ITT Controls besteedt optimale zorg aan opdrachten van cliënten met een zo uitgebreid mogelijk programma van producten en merken. ITT Controls wil tegemoet komen aan de vraag naar verschillende componenten en alternatieve producten in de olie- en gasindustrie.

image content

ITT Fluid Handling

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Fluid Controls voor vloeistof handling in de petrochemische- en procesindustrie.

image content

Honeywell HVAC

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Honeywell. Dit merk welke in de top 100 staat van grootste bedrijven ter wereld is o.a. actief bezig in de markt van olie- gas, raffineren, petrochemicals en biobrandstoffen. Het productengamma van Honeywell is enorm en er is vrijwel geen toepassing waar geen oplossing voor geleverd kan worden.

image content